Kattintással adásvételi szerződést kötsz

A termék kosárba helyezésével, a kézbesítési cím és a számlázási adatok megadásával, a kézbesítési és a fizetési mód kiválasztásával, valamint a „Megrendelem fizetési kötelezettséggel“ gomb kattintásával, adásvételi szerződést kötsz. Az adásvételi szerződéstől 14 napon belül elállhatsz. Ha élsz ezzel a lehetőséggel, nem fogunk haragudni és a pénzedet becsületesen visszaküldjük.

Regisztráció nélkül is vásárolhatsz

Ha regisztrálod a fiókodat, személyes adataidat nem adjuk ki másnak. Nem adatokkal, hanem vegán készételekkel kereskedünk.

A csomag tartalma nem egyezik meg a számlával? Hiányzik valami? Az áru sérült? Vagy más a probléma?

Ez is megtörténhet néha. Emberek vagyunk. Előre is elnézést kérünk. Írj nekünk az info@eddmost.hu e-mail címre. Felesleges huzavona és halogatás nélkül kárpótolunk.

Tetszik neked a www.eddmost.hu?

Dícsérj meg minket Facebook oldalunkon. Örömmel vesszük a véleményed!

Van ötleted, hogyan javíthatunk a munkánkon?

Írj nekünk az info@eddmost.hu e-mail címre. Kíváncsiak vagyunk a visszajelzéseidre.

Jogászoknak

A fentiekben nem szabályzott kérdésekben az eladó, Litelife s.r.o., Zámocká 8, 811 01 Pozsony, Szlovák köztársaság, nyilvántartási szám 46264884, és a vevő között a Szlovák Köztársaság és az Európai Unió elektronikus vásárlásra vonatkozó előírásai a mérvadóak, beleértve az alternatív vitarendezés lehetőségét is. Részletek itt találhatók.